سس ها



کمی صبر کنید...

سس ها

انواع سس ها

سس ها از انواع چاشنی های محبوب غذاها در سراسر دنیا می باشند ، که به صورت مایع یا نیمه جامد برای افزودن طعمی دلچسب تر و ظاهری زیباتر به غذاها مورد استفاده قرار می گیرد. برخی از سس ها آماده هستند و برخی دیگر را با روش های خانگی قابل تهیه هستند .

درباره سس ها

افراد در نواحی و مناطق مختلف داری ذائقه متفاوت غذایی می باشند ، که برخی سس های تند و فلفلی به همراه سرکه را می پسندند ، و بعضی ها سس های شیرین و میوه ای ، عده ای هم سس های گوجه ای یا مایونز را ترجیح می دهند .
امروزه سس های مختلف با انواع طعم ها در بازار قابل تهیه می باشند که استفاده های متفاوتی در غذا ، سالاد ، باربکیو ، بریانی ، و تنوری و … دارند .
از انواع سس قابل تهیه با گوجه فرنگی سس کچاپ، سس پنکیک گوجه و ... را می توان نام برد . انواع سس های شیرین برای سرو دسر نیز موجود است .
سس های میوه ای شیرین که از پوست میوه ها همراه با مقداری شکر تهیه می شوند مانند سس سیب و سس کران بری (میوه ای سرخ رنگ شبیه به زغال اخته و از خانواده توت ها ) 


دسته‌بندی