ماکارونی-نودل-پاستا-لازانیا



کمی صبر کنید...

ماکارونی-نودل-پاستا-لازانیا

ماکارونی

 ماکارونی یک نوع پاستا و یا رشته فرنگی می باشد که اصالت آن به کشور ایتالیا برمیگردد و انواع آن در شکل و فرم های گوناگونی موجود است و در طعم و رنگ با هم متفاوت است؛ ماکارونی در این اواخر به یکی از وعده های اصلی در برنامه غذایی هفتگی ایرانی ها اضافه شده است که کودکان و نوجوانان علاقه زیادی به این رشته های خوشمزه دارند.
ماکارونی در ایتالیا از آرد سمولینا گندم دوروم تهیه می شود ولی در برخی از کشورها به جز این آرد از آرد های دیگری هم برای تهیه ی ماکارونی استفاده می کنند.  

تاریخچه ماکارونی در ایران :

ماکارونی در ایران با اولین کارخانه در سال 1313 با "اسم لوبل" و با یک دستگاه خیلی ساده و ابتدایی شروع به تولید کرد. این کارخانه در روز  حدود ۲۰ تا ۳۰ کیلوگرم تولید داشت، و تولیدات خود را فقط در اختیار سفارت خانه‌ ها و کنسول‌گری‌ های خارجی و تعداد کمی از افراد سرشناس ایرانی قرار می داد.
به همین دلیل در آن زمان به ماکارونی ، رشته فرنگی گفته می‌شد، و یک غذای فانتزی به‌ شمار می‌ رفت.
ایران تا سال 1374 از وارد کننده های ماکارونی و وابسته به کشورهای خارجی بود. اما از آن تاریخ به بعد کارخانجات بزرگ تولید ماکارونی در کشور راه اندازی شد که امروزه به بیش از 5 کارخانه تولیدی ماکارونی رسیده ایم که تامین کننده ی تمام مصرف ماهانه ی کشور می باشند. شرکت هایی همچون تک ماکارون ، زر ماکارون ، مانا و ... در ایران در حال فعالیت هستند.
البته هنوز واردات ماکارونی داریم که ماکارونی های وارداتی فاقد گلتون بوده و مناسب برای بیمارانی همچون سلیاک می باشند.

 انواع ماکارونی ایران

  •  نودل
  • فرمی
  • لازانیا
  • رشته ای
  • سوپی
  • صدفی

طرز تهیه ماکارونی

طریقه پخت ماکارونی بسته به سلیقه ی افراد متفاوت است؛ هر فردی ماکارونی را با توجه به علایق و مزاج خود تهیه می کند ولی به طور کلی رشته های ماکارونی را در آب جوشیده شده می ریزند تا نرم شدن آنها صبر می کنند و بعد بسته به سلیقه ی هر فرد سس مخصوص برای آن را به عنوان یک طعم دهنده اضافه می کنند.
سس ها بسته به سلیقه و ذائقه هر فردی متفاوت است بعضی از افراد به طور رایج با گوشت و مرغ می پسندند، و  افراد دیگر که گیاه خوار هستند و از گوشت استفاده نمی کنند می توانند از قارچ، سویا و سبزیجات در تهیه این غذای لذیذ استفاده کنند.
البته تهیه ماکارونی با سس سفید قارچ و خامه بسیار لذیذ است و آن را پاستا می نامند.

دسته‌بندی