مربا



کمی صبر کنید...

مربا

مربا  

به طور معمول مربا از پختن میوه ها با شکر درست می شود. مربا را معمولا در ظروف بسته بندی شده نگهداری می کنند، این امر باعث مدت زمان ماندگاری مربا را طولانی تر خواهد کرد.
اما امروزه در اکثر کشورهای دنیا نه تنها می توان از انواع میوه برای پختن مربا استفاده کرد، بلکه می توان از مربای پوست میوه ها، مربای تنقلات و حتی مربای گل ها را نیز تهیه نمود. 

انواع مربا :

مربای به، مربای سیب، مربای بهارنارنج، مربای توت فرنگی، مربای آلبالو، مربای زرشک، مربای آلو، مربای بالنگ، مربای کدو، مربای هویج، پوست پسته، پوست پرتقال و ...

طرز تهیه مربا:

طرز تهیه مربا در شهرهای مختلف متفاوت است. اما اصول اولیه و محصول نهایی تفاوت چندانی ندارد.
فرایند پخت مربا :
میوه ها به صورت تکه های خرد شده همراه شکر پخته می شوند، اگر در طی فرایند پخت مربا، میوه ها را بسیار هم بزنید تا کاملا له شود، محصول خمیری بدست آمده مارمالاد نام دارد. که در بسیاری ازمشاغل مثل شیرینی پزی، کیک پزی از انواع مرباها و مارمالادها استفاده می شود. طرز تهیه ی مربای خانگی با شرکتی فرق چندانی نمی کند.
در کشور ما ایران مرباها و پخت مربا به صورت فصلی می باشد.

انواع مرباهای تابستانی :

دسته‌بندی