رشته
رشته
رشته
رشته یک فرآورده ی خمیری است، و مواد اولیه تهیه آن آرد گندم است. انواع این فرآورده های خمیری در دنیا به صورت سنتی و صنعتی تهیه و تولید می شوند.
امروزه اکثر این فراورده ها در کارخانجات تولید انواع ماکارونی تهیه می شوند، و آن ها را در بسته بندی های متنوع به بازار عرضه می کنند، رشته آشی، رشته پلویی و همچنین پاستاها از جمله محصولاتی هستند که در این کارخانه ها تولید می شود.
طرز تهیه رشته پلویی
برای تهیه رشته پلویی آرد گندم معمولی را با آب و نمک مخلوط می کنند و در داخل دستگاه های مخصوص رشته کن می ریزند سپس رشته ها را خشک می کنند و آنها را تفت می دهند و آماده بسته بندی می شود.
رشته پلویی ارزش غذایی نسبتا بالایی دارد، از ویتامین هایی چون (A ، E ، C) و فولات برخورداراست و حاوی بسیار زیادی از کربوهیدرات ها می باشد، این فرآورده های خمیری در دسته ی غلات قرار دارند.
طرز تهیه رشته آشی
در این نوع فرآورده خمیری، آرد گندم مرغوب و درجه یک را با آب و نمک مخلوط می کنند و به وسیله دستگاه های مخصوص رشته آنها را تولید، خشک و یسته بندی می کنند.
رشته آشی را بر خلاف رشته پلویی، تفت نمی دهند و همچنین قطر ضخیم تری نسبت به نوع پلویی آن دارد.